QUALTECH.RO SERVERS - Lower price, same quality! [ 7.99 euro ] ×
Forums - xTremeXPC Gaming Jump to content
 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. » XPC - ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE

  1. Administrație Forum

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   1. Regulament
   1. Anunțuri & informații
   1. Sugestii & propuneri
  2. Zona Utilizatorilor

   Categorie destinată utilizatorilor xTremeXPC, aici vizitatorii noştri se pot prezenta, pot aplica pentru a face parte din staff-ul nostru, şi să ceară modificări pentru contul lor.

   1. Prezintă-te !
   1. Întrebări
   1. Cerere Grad (Forum)
   1. Parteneriate [ON]
   1. Reclamații Staff Forum
   1. Absente/Retrageri
  3. Administrație Servere

   Zonă dedicată serverelor comunității. Aici vă puteți afilia serverul în cadrul comunității noastre. Serverele afiliate beneficiază de unele facilități gratuite.

   1. Cerere DNS
   1. Management Forum
   1. Asistență Servere
  4. Parteneriat Hosting - Reducere 15%   (9 visits to this link)

   * Reducere de 15% pentru serverele afiliate în comunitatea noastră! Cupon promoțional: „XTREMEXPC”.

 2. » XPC - SERVERE PUBLICE ONLINE

 3. » XPC - CATEGORIA GENERALĂ

  1. Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   1. Designers
   1. Aplică pentru Designer
   1. Portofoliu
   1. Asistență
   1. Ajutor design
   1. Cadouri
   1. Tutoriale
   1. Competiții
   1. Scoala GFX
  2. Gaming, multimedia & tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   1. Gaming
   1. Multimedia
   1. Tehnologie
  3. Discuții tematice și socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   1. Știri
   1. Sport
   1. Auto & Moto
   1. Mini Games
   1. Reporters
   1. Horoscop
   1. Jocuri Forumiste
   1. Zonă Meme-uri
  4. Magazin Virtual

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

   1. Vând
   1. Cumpăr
   1. Schimb
 • Most XpC Points

 • Topics

 • Posts

  • Salut si bine ai venit.
  • Model de postare:   -> #Nick-ul celui provocat: -> #Tip (ex: avatar/semnatura/banner): -> #Stock / render: -> #Dimensiuni: -> #Text: -> #La ce număr de voturi se încheie bătălia: -> #Persoana careia i se trimit lucrările: -> #Termen limita:   Reguli:   -> # 1. Orice membru poate vota, atâta timp cât are minimul de cunoştinţe în materie de design şi / sau PhotoShop. -> # 2. Nu aveți voie să participați cu lucrarea altcuiva , deci prin urmare nu aveți voie să faceti RIP. Se va sancţiona cu +2 Warn (şi remove pentru Designeri). -> # 3. Nu aveți voie să participați cu o lucrare deja făcută dinaintea competiţiei, dacă nu este postată sau prezentată cuiva puteți participa.  -> # 4. Nu aveți voie să dezvăluiți autorii lucrărilor.
  • Pentru a posta un tutorial aveti nevoie sa respectati urmatoarele reguli :   -> Titlul Topicului trebuie sa contina numele tutorialului <- -> Nu aveti voie sa postati tutoriale create de altcineva / alta comunitate . -> Nu postati mesaje de genul " super tutorial , vai ce tare e " , trebuie sa argumentati explicatia sau sa postati un outcome .<- -> Creatorul topicului este obligat sa dea niste note outcome-urilor , daca nu un Designer. <- -> Dupa ce creati un tutorial aveti obligatia de a va ocupa de el , de a raspunde intrebarilor. <-  
  • MODEL:   ● Numele tău: ● Numele celui caruia îi este destinat cadoul: ● Cadoul: ● Motivul pentru care i-ati facut acest cadou?: ● Alte precizari: REGULAMENT       ● Orice cadou cu conţinut pornografic sau vulgar duce la ştergerea topic-ului. ● Topic-ul se închide la o săptămână de la deschiderea acestuia sau la cererea celui care a primit/dăruit cadoul. ● Orice topic trebuie sa aibă obligatoriu titlul. " [Cadou]Numele persoanei căreia ii este destinat cadoul" ● Nu este permis double posting. Riscati 1+ warn ● N-aveti voie sa postati la un cadou daca nu este pentru dvs.   ● Dacă persoana caruia ii este daruit cadoul nu raspunde in maxim 24 de ore de la crearea topicului surpriza, topicul o sa fie inchis.   ● Orice alt membru care nu are legatura cu topicul facut special ca fiind un cadou pentru cineva, o sa fie sanctionat.
  • Reguli & Informații Aveți voie să postați minim 5 topic-uri pe zi! Postați în limita bunului simț Orice abatere la încălcarea regulamentului duce la +1 Warn Titlul topicului trebuie să fie [Sport] Opțional  în 24h topicul va fi închis de către un Moderator 
×
×
 • Create New...