xTremeXPC - CS 1.6 QUALTECH SERVER HOSTING - click ×
Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 1. » XPC - ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE

  1. Administrație Forum

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

  2. Zona Utilizatorilor

   Categorie destinată utilizatorilor xTremeXPC, aici vizitatorii noştri se pot prezenta, pot aplica pentru a face parte din staff-ul nostru, şi să ceară modificări pentru contul lor.

  3. Administrație Servere

   Zonă dedicată serverelor comunității. Aici vă puteți afilia serverul în cadrul comunității noastre. Serverele afiliate beneficiază de unele facilități gratuite.

  4. Reducere Servere Jocuri - Super Oferte!   (63 visits to this link)

   * Reducere de 15% pentru serverele afiliate în comunitatea noastră! Cupon promoțional: „XTREMEXPC”.

 2. » XPC - SERVERE PUBLICE ONLINE

 3. » XPC - CATEGORIA GENERALĂ

  1. Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

  2. Gaming, multimedia & tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

  3. Discuții tematice și socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

  4. Magazin Virtual

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

×
×
 • Create New...