xTremeXPC - CS 1.6 QUALTECH SERVER HOSTING - click ×
Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Topic Closed! Nu am timp pentru asta...
 3. Din cate observ ai fost respins de catre colegul meu,prin urmare un reply nu ajuta cu nimic decat spam fara rost. Te rog sa te conformezi cu spusele colegului meu si sa incetezi cu atitudinea asta lejera si reclame. Iti urez bafta si rabdare. CERERE RESPINSA.
 4. 1. Am fost super-moderator, 2. Cspgl e xtremexpc, 3.nu e varsta mica,am capacitate si merit o sansa !
 5. Respins! Aici nu vii cu „Il stiu eu” si cu Reclamă! Varsta e mica.Din cate vad ai „fite”
 6. 1) Vârsta: 13 2) Contact (Steam/Skype/Facebook): FB: Nagato kek 3) De ce dorești să fii moderator?: Sa ajut la posturi 4) Vechime în comunitățile din mediul online: mare,am fost pe cspgl cu super-moderator si 130 posturi ! 5) De unde ai auzit de xTremeXPC?: Il stiu eu ! 6) Categorii/e Dorita: Full 7) Experienta in Moderare:85-100%
 7. Am crezut ca Retragere :)) Acceptat! Pana vei venii iti vom oferii Premium sa nu existe comfuzii. PM ME LA RE-INTOARCERE! Topic Closed!
 8. ★ Nick : DarqLite ★ Este vorba despre o absenta sau retragere? : Absenta :)) ★ Motivul : putin cu scoala ★ Perioada : 1 saptamana cred
 9. ★ Nick actual: ★ Nick nou: ★ Motiv: ★ Link cu ultima cerere: Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere] Schimbare nick, nume" Aveti dreptul sa va schimbati numele o data la o luna!
 10. Sper sa nu mai vad astfel de post-hunt nesimtit !
 11. Up! Timp din 26 octombire Timp de terminare 26.12.2019
 12. Model absenta sau retregere : ★ Nick : ★ Este vorba despre o absenta sau retragere? : ★ Motivul : ★ Perioada : Titlul topicului trebuie sa fie "Absenta Nume" sau "Retragere Nume".
 1. Load more activity
 • Newsletter

  block_newsletter_signup
  Sign Up
×
×
 • Create New...