Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Rules In this category you can make suggestions only for community, not for the gaming servers ! Before make the suggestion search to see if someone make this suggestion before ! Model Name: Your suggestion: How this suggestion can help this community ?: Regulament În această categorie se fac doar sugestii/propuneri pentru forum, nu pentru serverele comunității ! Înainte de a face o sugestie/propunere, verificați dacă această sugestie nu a fost făcută și de către alt utilizator ! Model Nume: Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?:
 3. Model de postare: Nume: Vârstă: De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Ce secțiune dorești spre moderare?: Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?: Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Alte precizări: Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Regulament de postare: Trebuie să aveți o activitate mai veche de șapte zile la secțiunea unde doriți să moderați. Trebuie să aveți contul mai vechi de două săptămâni (14 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Vărsta minimă pentru a face cerere este 14 ani. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "[Cerere Moderator] Nickname", exemplu: "[Cerere Moderator] Excentriq" (fără ghilimele). Alte informații: Sistemul de aplicare este bazat pe voturile Moderatorilor, Super-Moderatorilor sau Supervisorilor, care pot vota cu Pro sau Contra, împreună cu trei argumente. În funcție de voturi și răspunsul final dat de @cS|oMs se va respinge sau accepta cererea. Dacă cerere voastră a fost respinsă, următoarea o puteți deschide după aproximativ o lună (30 de zile).
 4. Regulament de postare: Pentru a putea posta o curiozitate, trebuie să deschideți un nou topic. Înainte de a posta un articol, verificați dacă acesta nu a mai fost postat de altcineva. Aveți voie să postați maxim cinci articole in decursul a 24 de ore. Sunt interzise curiozitățiile ce conțin caracter vulgar, pornografic, ofensator, etcetera. Când prezentați curiozități, evitați să folosiți același titlu în mod repetat (se include și schimbarea numărului din fața sau spatele titlului) și dacă vorbiți despre un singur lucru, nu faceți mai multe topicuri, puteți vorbi despre tot în unul singur ajunge. Articolele trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text și dacă este posibil, o poză. Alte informații: Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permițând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere, următoarea fiind sancționată cu warn.
 5. Regulament de postare: Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim zece articole in decursul a 24 de ore. Alte informații: Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permițând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere, următoarea fiind sancționată cu warn.
 6. Regulament de postare: Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă subiectul dezbătut de voi nu a mai fost postat de altcineva. Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Aveți voie să deschideți maxim cinci articole in decursul a 24 de ore. Nu dezbateți subiecte stupide sau care au un caracter ofensator. Alte informații: Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permițând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere, următoarea fiind sancționată cu warn.
 7. Cred ca toata lumea stie acest joc ! Incep eu : xtreme
 8. Nick actual : Tiganusuuu Nick dorit : kenzz- Posturi : 15 Motiv : Tiganusuu random la-m ales.acum ca fac parte din staff.mi-l schimb ! ( Un tag se poate? Legenda vie .peste avataru meu ) !
 9. MODEL CERERE LUCRARI ! Tipul [avatar / semnatura / banner / logo / etc] : Text principal : Text secundar [xtremexpc.ro] : Dimensiuni : Stock / Render / Tema : Ultima cerere facuta : Alte precizari : REGULAMENT CERERI ! Orice user de pe comunitate are dreptul de a face o cerere. Nimeni nu este exclus. Pentru o cerere aveti nevoie de 50 de posturi (sau mai multe) sau sa detineti un grad mai mare de Members Orice cerere care nu respecta modelul dat, este ca si respinsa. Persistarea in aceasta regula va duce la user trecut in Blacklist. Cand faceti o cerere, titlul trebuie sa arate in urmatorul fel: Cerere avatar / Cerere avatar kenzz- Nu puteti cere 2 lucrari intr-o cerere (ex: Cerere avatar + semnatura) Nu aveti voie sa purtati o lucrare pana nu cereti inchiderea topicului. Nu se lucreaza pe imagini deja editate. Postati obligatoriu una sau mai multe imagini dupa care Designerii pot sa lucreze. Nu puneti Designerii sa caute! Imaginile sa nu aiba continut sexual, violent sau rasist. Alegeti cu grija imaginea dorita, nu este permisa schimbarea imaginii odata ce s-a postat topicul. Cu cat imaginile dvs. pe care le postati sunt mai bune in calitate, cu atat lucrarile Designerilor ies mai bine. Postati imagini mari la rezolutie High Quality. Nu faceti cerere pentru un alt user sau un prieten. Aveti voie la o noua cerere doar dupa doua saptamani de la cererea precedenta. Staff-ul GFX rezolva cereri doar pe imagini stock, nu rendere nu C4D! Nu lasati comentarii ca de ex:"frumos, mai astept" sau "cand imi face si mie cineva?" sau "multumesc, puteti da TC". Va reamintesc ca pentru asta aveti functia de BUMP in dreapta sus a topicului. Este obligatoriu sa purtati/sa va puneti o lucrare a unui Designer la avatar/semnatura. Designerii nu ofera lucrari pentru Youtube, Facebook sau alte site-uri. Lucrari strict XTREMEXPE.RO Designerii nu mai lucreaza Logo-uri. Daca faceti o cerere si va schimbati nickname-ul in timpul in care noi deja am facut lucrarile, noi nu vom schimba nickname-ul! Schimbati-l inainte sau dupa ce faceti cererea! Daca este ceruta varianta .gif a unui avatar/semnatura, doar Designerii calificati si care pot lucra in After Effects il pot face.
 10. Regulament de postare: Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o legendă sau un mit, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postat(ă) de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim cinci - sase rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim 10 articole pe zi în această secțiune. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "[Mit sau Legendă] Numele mitului sau a legendei", exemplu: "[Legendă] Titanic".
 11. Regulamentul secţiunii [RO] » Fiecare deţinător al unui server din comunitatea XtremeXPC are dreptul de a face 1 singur topic. » Moderatorii nu au voie să închidă un topic atât timp cât serverul este în comunitatea XtremeXPC » Cine nu respectă modelul de mai jos va fi sancţionat cu warn şi topicul va fi mutat la cos. » Numele topicului va trebui sa fie în felul următor: [Oferte Admini] NUME.XtremeXPC.RO » Modelul este unul "basic", deci, deţinătorii serverelor au voie să posteze ce model doresc ei. » Fiecare dintre deţinători trebuie să-şi creeze propriul model pentru ca utilizatori să ceara admin, modelul de mai jos este pentru "prezentarea" serverului. » Odată ce serverul numai face parte din comunitate / campania numai este activă automat topicul va fi închis și mutat la arhivă. » Țineți-vă topicul mereu actualizat, dacă trec 7 zile de când nu s-a mai postat o să fie inchis și mutat la arhivă. Model de postare Nume server: Mod: De câţi admini ai nevoie?: Steam ON/OFF: Contact:
 12. ATENTIE ! Dacă nu aveţi poze cu produsul pe care doriţi să îl schimbaţi subiectul va fi arhivat şi închis. În cazul în care nu doriţi intermediar sunteţi direct responsabil dacă aţi luat "ţeapă". Dacă nu postaţi o modalitate de contact subiectul va fi arhivat si închis. Topicurile cu inactivitate mai mare de 3 zile vor fi închise de către SM/Moderatorii secţiunii. Nerespectarea modelului se va sancţiona cu warn. Câmpurile cu * trebuiesc completate obligatoriu!!! EXEMPLU : SCHIMB cont de steam SCHIMB "X" cu "Y" MODEL POSTARE: *Nume pe forum: *Date de contact: *Produsul care îl schimbi: *Descrierea produsului tău: * Alte precizări: *Dovadă produs (ss) : * Produsul/Suma care o/îl doreşti în schimb:
 13. ATENTIE ! Citiți regulamentul secțiunii înainte de posta! Topicul cu o inactivitate mai mare de 3 zile va fi închise! Dacă nu postaţi o modalitate de contact subiectul va fi arhivat si închis. În cazul în care nu doriți un intermediar deveniţi direct responsabil în cazul în care nu sunteți mulțumit sau ați luat "țeapă" Nerespectarea modelului se va sancţiona cu warn. Câmpurile cu * trebuiesc completate obligatoriu!!! EXEMPLU : Cumpăr cont de steam / Cumpăr server CSGO MODEL POSTARE: *Nume pe forum: *Produsul care doriți să-l cumpărați : *Descriere produs: *Modalitate de plată: *Preţul pe care îl doriți: *Date de contact: Alte precizări: * Oferiți primul :
 14. ATENTIE ! Dacă nu aveţi poze cu produsul pe care doriţi să îl vindeţi subiectul va fi arhivat si închis. Dacă nu postaţi o modalitate de contact subiectul va fi arhivat si închis. Nerespectarea modelului se va sancţiona cu warn. Câmpurile cu * trebuiesc completate obligatoriu!!! +EXEMPLU : Vând cont de steam / Vând server CSGO MODEL POSTARE: *Nume pe forum: *Produs scos la vânzare:: *Descriere produs: *Modalitate de plată: *Preţ produs: *Date de contact: Alte precizări: *Dovadă produs (ss) :
 15. Model Nick: Experiență Photoshop: Vârsta dvs.: Ești responsabil să răspunzi la cereri?: Portofoliu dvs. [link portofoliu/minim 2 lucrări]: Activitate zilnică?: Două creații făcute pentru comunitate xtremexpc.ro Regulament Pentru a face cerere trebuie să aveți activitate pe platforma "design". Vârsta minimă de "16ani" altfel cererea dvs. va fi respinsă. Fiecare membru care deține gradul de "Designer" are dreptu de a răspunde la cereri cu "pro/contra" verdict final de cerere SUPERVIZOR | ADMINISTRATOR Daca cumva cererea voastra a fost respinsa nu aveti dreptul sa faceti o alta cerere decat dupa ce trece o saptamana.
 16. Regulament # Înainte de a deschide un topic asigurați-vă că nu a mai fost deschis topic pe aceiași temă. # Nu aveți voie să deschideți mai mult de 5 topic-uri in decurs de 24 de ore. # Vă rugăm păstrați un limbaj adecvat altfel veți fi sancționat conform abaterii. # Nu există un model încercați când deschideți topicul să fiți preciși și să oferiți cât mai multe informații despre subiectul dezbătut. # Daca postati in topicurile altora,nu aveti voie cu posturi gen "frumos articol","am ras mult","gg" etc. Va veti exprima in mini 15 cuvinte,pentru a se evita post hunt. # Fiecare topic sa aiba minim 5-6 randuri. # Orice problemă întâmpinați contactați un membru din staff , cu stimă administrația XtremeXPC # Toate topicurile se vor inchide dupa ce trec 7 zile de la deschiderea acestora.
 17. - Model - - Nume: - Numele adminului: - Motivul reclamatiei: - Dovada (screenshot / demo): - Alte informatii: - Regulament - - Titlul sa contina : [CS] Reclamatie Nick . - Pastrati un limbaj cat mai decent , altfel riscati [WARN] . - Aduceti o Dovada cat mai clara , nu acceptam TXT doar [Screenshot / Demo] Vom mai adauga altele pe parcurs !
 18. - Model - - Numele adminul: - Numele celui banat: - Steam/IP: - Motiv: - Dovada: - Regulament - - Nu se accepta dovada TXT [Screenshot / Demo] . - Fiecare ADMIN de pe Cs.xTremeXPC.Ro este obligat sa isi faca un BANLIST , unde isi va posta toate Ban-urile date pe server. - Fiecare topic sa inceapa cu : [CS] Banlist Nick . - Mentiuni - - Demo-urile sau pozele le puteti uploada pe urmatoarele site-uri : https://imgur.com/ http://postimage.org/ http://www.girlshare.ro/ http://www.zippyshare.com/ http://fastupload.ro/ ------------------------------------ http://www.theimagehosting.com/ http://photobucket.com/ http://www.imagehosting.us/ http://www.tinypic.com/ http://www.holdthatpic.com/ http://www.theimagehosting.com/ http://photobucket.com/ http://www.imagehosting.us/ http://www.tinypic.com/ http://www.postimage.org http://www.imgplace.com/ http://www.bloggif.com/ http://www.freeflashtoys.com/ http://www.bluefiles.ro http://www.imagehosting.ro http://upload.quickhub.info/ Http://roimg.ro/ -------------------------------- http://www.merrypic.com/index.php - jpeg, jpg, gif, png, ICO http://servimg.com/ - bmp, jpg, png, gif, tif < 2 Mo http://imageshack.us/ http://photobucket.com/ http://www.tinypic.com/ http://www.holdthatpic.com/ http://pmsc.free.fr/gb/ - bmp, jpg, gif, png, tif si ani, ico, js, css, txt, pdf. http://yourjavascript.com - upload fisiere. js http://www.flickr.com/ http://www.imagehost.org/ - jpg, png, gif, max 10 Mb http://www.imagehosting.com/ - orice tip de imagine, max 1, 5 Mb
 19. - Model : - Nick-ul tau : - IP-ul : - STEAMID-ul : - Adminul care te-a banat : - Motivul pentru care ai primit ban : - Ora aproximativa : - Dovada (print sau video - OBLIGATORIU) : - NU SE ACCEPTA DOVADA TEXT -
 20. [Model] Cerere Banned : - Pentru a face o cerere ban faceti topic nou si puneti la titlu "[CS] Cerere ban" . - Nu se accepta cererea daca nu exista o Dovada . - Pentru ca cererea sa fie valabila faceti dupa urmatorul model : # Nick & IP : # Motiv : # Dovada :
 21. Titlul topicului trebuie sa fie ' [CS] [Cerere UpGrade] Nick-ul Tau ' Cererile se fac dupa cel putin 2 saptamani de la prima ! Daca cererea de upgrade va fi respinsa puteti reveni cu o noua cerere peste 2 saptamani ! Nu veniti pe server cu afirmatii uita-te si la cererea mea de admin, sau chestii de genul, deoarece voi inchide cererea ! La cereri au dreptul de a vota Pro/Contra doar adminii. Playerii care voteaza vor primi warn ! 1. Nume in joc: 2. Nume (real): 3. Prenume (real): 4. Varsta: 5. Contact: 6. Grad admin: 7. Gradul dorit: 8. Ore pe server: 8. Ati citit regulamentul? :
 22. - Model Cerere Admin / Slot - ø Numele cu care joci: ø Adresa Y!M: ø Steam ID: ø Vârsta: ø Ore pe server (minim 15 ore): ø Experienta AMX Mod X: ø Accepti o verificare a cunostintei tale in AMX MOD?: ø Gradul dorit: ø Motivul pentru care doresti admin?: ø Admin zi/noapte: ø De unde ai auzit de noi ?: ø Ai citit si esti de acord cu regulamentul?: - Regulament - - Numele topicului cererii va fi asa: "[CS] Cerere Admin" sau cererea va fi respinsa + aruncata la cos ! - Faceti o [Cerere Admin] cu conditia sa aveti cel putin 15 ore pentru a primii Gradul Helper ! - Daca cererea ti-a fost acceptata dupa 2 saptamani poti face cerere UP ! - Pentru a fi acceptata cererea dumneavoastra de admin , aveti nevoie de 5 pro , iar daca primiti 3 contra , sunteti instantaneu RESPINSI . - Daca cererea Dumneavoastra a fost Respinsa aveti voie doar dupa 2 saptamani sa mai faceti o alta [Cerere Admin] . - Cititi cu atentie Regulamentul ! - "A fi admin este o indatorire, aceea de a veghea la buna functionare a serverului. Odata cu adminul, apar si privilegii." - ATENTIE - ! Admin-ul are obligatia de a vizita forumul zilnic. ! Admin-ul are obligatia sa isi faca ban-list pe forum. ! Admin-ul are obligatia de a da ! pro sau contra la cererile celalalte de grade. ! Admin-ul are obligatia de a vota zilnic server-ul.
 23. - Model - - Nick Admin : - Parola Admin : - Grad : - Link catre cerere : - INFORMATII - - Parola o activati prin comanda "setinfo _pw <password>" . - EXEMPLU - setinfo _pw asdfqwe
 24. Titlul topicului trebuie sa fie ' [Cerere Slot] Nick-ul Tau ' Daca cererea de slot va fi respinsa puteti reveni cu o noua cerere peste 3 zile ! Nu veniti pe server cu afirmatii uita-te si la cererea mea de slot, sau chestii de genul, deoarece voi inchide cererea ! La cereri au dreptul de a vota Pro/Contra doar adminii. Playerii care voteaza vor primi warn ! 1. Nume in joc : 2. Nume (real) : 3. Prenume (real) : 4. Contact : 5. Steam ID : 6. Numar de ore jucate (minim 5 -10) : 7. Declar ca joc pe server de cel putin 3 Zile :
 25. REGULAMENT ADMINI - Regulament Admini 1. Respectati adminii si jucatorii ! - SANCTIUNI DE GRADUL I 2. Se pedepsesc cu Avertsiment Verbal . ø Abuzarea comenzilor say . ø AFK mai mult de 10 minute . øSLAP/SLAY/KICK nemotivat (mars, but, etc.) . ø VOTEMAP obligatoriu in ultimele 5 minute . ø Lipsa de activitate pe Forum . ø Cuvintele vulgare in ADMIN CHAT . ø Cand un codat este anuntat, adminul este obligat sa raspunda cu "ok/ma uit", chiar daca a fost verificat in trecut . ø Jucatorii care au binduri cu reclame primesc BAN 120 minute cu motivul "Clean your CFG." . ø Folosirea altui nick decat cel pe care s-a primit accesul . - SANCTIUNI DE GRADUL II 3. Se pedepsesc cu -1 (degradare) ø Nerespectarea primelor 3 minute spec(la fiecare inceput de harta) . ø Limbajul si comportamentul neadecvat pe server . øSchimbarea hartilor dupa bunul plac . ø Provocare si continuarea certurilor de pe server . ø Ban nejustificat (mars/pa/dnd etc.), obligatoriu motive clare (aim/wall/speed etc.). ø Comportament superior fata de alti admini sau jucatori . ø Folosirea amx_ss in mod repetat pe acelasi jucator . ø Necesarul de ore la redirecte conform gradului . ø In cazul in care ramane doar un admin pe server acest trebuie sa stea spec . - SANCTIUNI DE GRADUL III 4. Se pedepsesc cu Remove . ø Folosirea oricarei comenzi pe alt admin . ø Nerespectarea programului de harti impus . øSchimbarea setarilor serverului . ø Jucand pe alt server . ø Transferul jucatorilor pe orice alt server . ø Amenintari/injurii adresate altui admin . ø Folosirea comenzii amx_exec de tipul "fun" pe admini/jucatori . ø Imprumutarea accesului . ø Neprezentarea pe server mai mult de 7 zile fara absenta anuntata pe Forum . ø Neprezentarea dovezii in cazul unei cereri de unban . - Important - ø La cererea de Admin / Slot la Ati citit regulamentul ? scrieti "Sigur ca da, dar ...". Cine nu scrie va primi respins pe motiv ca nu a citit regulamentul. ø Nu aveti voie sa stati spec mai mult de 15 min pentru a face ore pe server , ve-ti primii respins la cererea UP ! ø Consideraţi că adminii/adminul au/a exagerat cu glumele ? Faceţi un topic la Cine face abuz de admin şi reclamaţi-l . ø Reclamaţiile se fac însoţite de dovezi clare (print/demo), altfel nu vor fi luate în considerare ! - Mentiune - Maririle de grad nu se cer ! Fondatorii vor decide cine primeste marire de grad in functie de activitatea adminilor pe server si forum ! - La maxim 3 banuri date gresit sau fara dovada veti primi remove ! - Aceste reguli nu sunt negociabile, deci daca nu-ti convin, poti parasi serverul oricand ! - Multumim pentru colaborare, conducerea Cs.xTremeXPC.Ro . - Administratorii acestui Server îsi rezerva dreptul de a modifica acest regulament periodic, deci va sugeram sa-l verificati zilnic .
 26. REGULAMENT JUCATORI - SANCTIUNI DE GRADUL I Se pedepsesc cu Avertisment. ø Nu insistati cu cereri absurde asupra adminilor. ø Nu jigniti alti jucatori pentru amuzament personal. ø Daca suspectati pe cineva ca e "codat" folostiti say_team (u) + @ si mesajul vostru, altfel nu va fi luat in considerare. ø Nu aveti voie sa stati spec mai mult de 15 min pentru a face ore pe server , ve-ti primii respins la cerere ! ø Nu incepeti cu mesaje de genul "Butule", "Noobule", etc. ø Cererile de admin/slot se vor face pe forum. - SANCTIUNI DE GRADUL II Se pedepsesc cu gag/slay/slap/kick/ban temporar. ø Pastrati un limbaj decent fara jigniri la adresa unui jucator/admin sau veti fii sanctionati. ø Daca va urcati pe textura mapei ve-ti primi slay, iar apoi daca continuati ve-ti primi kick. ø Jucatorii nu au voie sa stea spectator mai mult de 5 minute. ø Daca a-ti luat GAG si dati retry pentru a scapa de el veti lua ban temporar de 120 minute. ø Daca aveti binduri in cfg cu reclama ve-ti lua ban temporar de 120 de minute sa va curatati cfg-ul. - SANCTIUNI DE GRADUL III Se pedepsesc cu ban permanent. ø Este strict interzisa folosirea de coduri/modele/scripturi care va aduc un avantaj fata de ceilalti jucatori. ø Reclama la alte servere sau site-uri se pedepseste cu ban permanent fara posibilitate de unban. øSS-urile trebuie prezentate adminului in timp de 2-3 minute. ø Injurii adresate serverului si staff-ului acestuia. ø Unban se va da doar in urma unei cereri pe forum. Daca intrati cu IP schimbat pe server veti lua ban permanent din nou. - Mentiune - Aceste reguli nu sunt negociabile, deci daca nu-ti convin, poti parasi serverul oricand ! - Multumim pentru colaborare, conducerea Cs.xTremeXPC.Ro . - Administratorii acestui Server îsi rezerva dreptul de a modifica acest regulament periodic , deci va sugeram sa-l verificati zilnic.
 1. Load more activity
×