QUALTECH.RO SERVERS - Lower price, same quality! [ 7.99 euro ] ×
Tehnologie - xTremeXPC Gaming Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

Tehnologie

Sign in to follow this  

Tehnologia (engleză technology, franceză technologie) este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

Subforums

 1. Ajutor Tehnologie

  Dacă aveți vreo problemă cu PC-ul, o întrebare sau orice nelămurire legată de acesta, deschideți un topic în această secțiune.

  • No posts here yet
 2. Ştiri IT

  Articole updatate în fiecare zi.

  1
  post
 3. Gadgeturi

  Un gadget (sau un obiect gadget), cuvânt împrumutat din engleză, este un obiect tehnologic mic cum ar fi un dispozitiv sau aparat, care îndeplinește o anumită funcție, fiind de obicei o noutate.

  1
  post
 4. Hardware

  Hardware-ul este partea fizică a unui sistem informatic, spre deosebire de software, care este partea logică — cea care comandă hardware-ul prin intermediul unor programe (aplicații, sisteme de operare și drivere) — și de datele asupra cărora operează respectivul sistem de calcul.

  1
  post
 5. Software

  Prin software (/'sʌf ' tué:r/), soft sau rareori și „logicial” se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau și cumpărat din comerț de-a gata.

  1
  post
 6. Reviews

  În această secțiune vor fi postate cele mai noi componente de PC, Mouse-uri, Tastaturi şi aşa mai departe. Mai pe scurt, tot ce apare nou în materie de tehnologie.

  • No posts here yet

0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

Start the first topic
Sign in to follow this  
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...